ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΤΟ INSIDER PORTAL ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ INSIDER PORTAL, ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ REWARDS, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ, ΕΙΤΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ INSIDER PORTAL Ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.

Εισαγωγή

Ευχαριστούμε που επισκέφθηκες την ιστοσελίδα https://protypo.tgg.gr (Insider Portal) που ανήκει στην Γεώργιος Ιωαν. Χανούμης & ΣΙΑ Ο.Ε., με ΑΦΜ 998248388 και αριθμό καταχώρησης ΓΕΜΗ 069638403000, με διεύθυνση Κ. Παλαμά 3, Ραφήνα, 19009, τηλ. (22940) 25-841 (Έμπορος, εμείς, μας, εμάς).

Πριν χρησιμοποιήσεις το Insider Portal, παρακαλούμε διάβασε προσεκτικά την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (Πολιτική Απορρήτου) σύμφωνα με το Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 2016/679ΕΕ (Κανονισμός, GDPR).

Ο Έμπορος, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, σε ενημερώνει για τον τρόπο της συλλογής και επεξεργασίας των σχετικών με σένα πληροφοριών.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ΠΔ) είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε φυσικά πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί.

Η προστασία των ΠΔ σου είναι πολύ σημαντική για τον Έμπορο, ο οποίος λαμβάνει μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή όταν επισκέπτεσαι το Insider Portal.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου παραθέτει το είδος των πληροφοριών που μπορεί να συλλέξουμε κατά την επίσκεψη σου στο Insider Portal μας και σε ενημερώνουμε για το πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες. Όταν μας παρέχεις οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα σου, τον αριθμό του κινητού σου ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου, αντιμετωπίζουμε τις πληροφορίες αυτές με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Με την επιφύλαξη ειδικών προβλέψεων της Πολιτικής Απορρήτου, καμία προσωπική πληροφορία δεν αποτελεί αντικείμενο ενοικίασης, πώλησης, δημόσιας ανάρτησης ή κοινοποίησης σε άλλες εταιρείες, οργανισμούς ή ιστοσελίδες.

Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης του Insider Portal, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Insider Portal απευθύνονται προς ένα γενικό κοινό, δεν στοχεύουν σε παιδιά και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας ΠΔ από φυσικά πρόσωπα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Η παρούσα Πολιτική μας αφορά την προστασία των ΠΔ των επισκεπτών του Insider Portal μας, καθώς και των χρηστών (Insider, εσύ, σου, σας, σένα) των υπηρεσιών που προσφέρουμε μέσα από αυτόν.

Συλλογή ΠΔ και Νομική Βάση Επεξεργασίας

Όταν επισκέπτεσαι το Insider Portal, ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα που σχετίζονται με σένα. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να σε αναγνωρίζουν προσωπικά. Άλλα δεδομένα όμως, που δεν περιέχουν πληροφορίες που σε αναγνωρίζουν προσωπικά, ενδέχεται παρ' όλα αυτά να συνδυάζονται με προσωπικές πληροφορίες που αποθηκεύουμε σχετικά με σένα.

Ενδεικτικά ΠΔ που ενδέχεται να επεξεργασθούμε:
Δεδομένα σχετικά με την χρήση του ιστοτόπου και των υπηρεσιών μας (Δεδομένα Χρήσης). Τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, τη γεωγραφική θέση, τη συσκευή, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, την ανάλυση οθόνης, τις ρυθμίσεις, την πηγή παραπομπής, τη διάρκεια της επίσκεψης, τις προβολές σελίδων, τις διαδρομές πλοήγησης, το ιστορικό αναζήτησης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, τη συχνότητα και τους τρόπους χρήσης των σελίδων μας. Η πηγή των Δεδομένων Χρήσης είναι τα cookies, Google Analytics, Google ReCAPTCHA, Alexa.com, Google Search, Google AdWords, Google Remarketing, YouTube video, Facebook Pixel Page View, Facebook Pixel general Event, AdRoll, DoubleClick, κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερώσου από την Πολιτική Cookies. Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης μπορούν να υποστούν επεξεργασία για σκοπούς ανάλυσης της χρήσης του Insider Portal μας και των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς σκοπούς. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι το έννομο συμφέρον μας, δηλαδή, η παρακολούθηση της λειτουργίας του Insider Portal για τη βελτίωση των Δικτυακών Υπηρεσιών μας.

Δεδομένα του λογαριασμού σου στο Insider Portal (Δεδομένα Λογαριασμού). Ο λογαριασμός σου έχει δύο σελίδες με ΠΔ: τη σελίδα προφίλ (Προφίλ), και τη σελίδα rewards (Rewards Λογαριασμού). Τα ΠΔ στο Προφίλ ενδέχεται να περιλαμβάνουν: το έτος που έγινες Insider, το Insider Status σου, το όνομα, το επώνυμο, το email σου, το ιστορικό τροποποιήσεων, τον αριθμό του κινητού σου, την ημερομηνία γέννησής σου, το φύλο σου, τη διεύθυνσή σου, τις άδειες χρήσης, τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και τα ιστορικά τροποποιήσεών τους και όποια άλλα στοιχεία καταχώρησες κατά το άνοιγμα του λογαριασμού σου ή σε μετέπειτα τροποποιήσεις του Προφίλ του λογαριασμού σου καθώς και στοιχεία μεταδεδομένων (metadata) αυτών. Τα ΠΔ στα Rewards Λογαριασμού ενδέχεται να περιλαμβάνουν: ενεργά Rewards, Εξαργυρωμένα Rewards, Ληγμένα Rewards με όλες τους τις λεπτομέρειες και αριθμό κράτησης, λήξης, κλπ. Τα Δεδομένα Λογαριασμού μπορεί να υποβληθούν σε επεξεργασία για τους σκοπούς της λειτουργίας του Insider Portal μας, της εκπλήρωσης των συναλλαγών σου, για να σου παρέχουμε τις Δικτυακές Υπηρεσίες που διαλέγεις, για την ασφάλεια του Insider Portal και των υπηρεσιών μας, για τη διατήρηση back-up των βάσεων δεδομένων μας, για να σου στέλνουμε ειδοποιήσεις του λογαριασμού σου και για την τήρηση αρχείου επικοινωνίας και ανταπόκρισης καθώς και στατιστικά στοιχεία. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, δηλαδή της παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών.

Δεδομένα από πληροφορίες που περιέχονται σε οποιοδήποτε αίτημα πληροφοριών ή ερώτημα που μας υποβάλλεις μέσα από φόρμες επικοινωνίας ή με αποστολή email, τηλεφωνικής επικοινωνίας ή δια ζώσης (Δεδομένα Αιτημάτων). Τα Δεδομένα Αιτημάτων ενδέχεται να περιλαμβάνουν τo όνομά σου, τη διεύθυνση email σου, το τηλέφωνο επικοινωνίας και όποια άλλα στοιχεία μας έδωσες για την διεκπεραίωση του αιτήματός σου. Τα Δεδομένα Αιτημάτων μπορεί να υποβληθούν σε επεξεργασία με σκοπό την απάντηση του αιτήματός σου, την εξυπηρέτησή σου ή/και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Νομική βάση αυτής της επεξεργασίας αποτελεί το έννομο συμφέρον σου, δηλαδή η πλήρης και ικανοποιητική απάντηση στο αίτημά σου.

Δεδομένα από πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση και την εξαργύρωση των Rewards (παραγγελίες ή/και συναλλαγές σου) στο Insider Portal (Δεδομένα Συναλλαγών). Τα Δεδομένα Συναλλαγών ενδέχεται να περιλαμβάνουν τα στοιχεία επικοινωνίας, τα στοιχεία απόκτησης ή εξαργύρωσης Rewards, στοιχεία παραγγελιών και συναλλαγών, το Status που τυχόν έχεις, κλπ., καθώς και στοιχεία μεταδεδομένων (metadata) αυτών. Τα Δεδομένα Συναλλαγών μπορούν να υποστούν επεξεργασία με σκοπό την εκπλήρωση των διαδικτυακών παραγγελιών σου, την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των Δικτυακών Υπηρεσιών, για την εν γένει υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών μας, και κάθε συναφή με τα ανωτέρω ενέργεια καθώς και την τήρηση των κατάλληλων αρχείων για τις συναλλαγές αυτές. Με βάση αυτά τα ΠΔ, είναι ενδεχόμενο να δημιουργηθεί «προφίλ χρήστη», δηλαδή καταγραφή των προτιμήσεων στις συναλλαγές σου, συνήθειες, τακτικές αγορές, χαρακτηριστικά αγορών. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι είτε η συγκατάθεση σου, είτε η εξυπηρέτηση των παραγγελιών σου, και όλων των παρεπόμενων μεταξύ μας συναλλαγών είτε τα νόμιμα συμφέροντά μας, δηλαδή η ορθή διαχείριση του Insider Portal.

Δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από τις κριτικές που υποβάλλεις στο Insider Portal (Δεδομένα Κριτικών). Τα Δεδομένα Κριτικών μπορεί να περιλαμβάνουν το πραγματικό σου όνομα, email, τίτλο, αξιολόγηση, κείμενο κριτικής ή/και όποια άλλα στοιχεία μας έδωσες κατά την υποβολή της κριτικής σου. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε ότι διατηρείς ενεργό λογαριασμό στο Insider Portal μας πριν τη δημοσίευση της κριτικής σου. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σου κατά την υποβολή της κριτικής σου στο Insider Portal για δημοσίευσή της. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων σoυ στη φόρμα για την υποβολή κριτικής πρέπει να βεβαιώσεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχτεί τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Πέραν από τους σκοπούς επεξεργασίας που αναφέρθηκαν πιο πάνω, ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα ΠΔ σου:

  • Όταν είναι απαραίτητο για τη δημιουργία, την άσκηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, είτε σε δικαστικές διαδικασίες είτε σε διοικητική ή εξώδικη διαδικασία. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι το έννομο συμφέρον μας, δηλαδή η προστασία και η διεκδίκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μας καθώς και τρίτων.
  • Όταν αυτό είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωσή μας με υποχρέωση που απορρέει από το νόμο δηλαδή όταν καλούμαστε να συμμορφωθούμε με λογιστικές, φορολογικές και άλλες διατάξεις. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι η συμμόρφωση με έννομη υποχρέωσή μας.
  • Όταν αυτό είναι απαραίτητο για να προστατεύσουμε τα ζωτικά σου συμφέροντα ή τα ζωτικά συμφέροντα ενός άλλου φυσικού προσώπου. Η νομική βάση αυτής της επεξεργασίας είναι η διαφύλαξη ζωτικού συμφέροντος του υποκειμένου.

Παρακαλούμε να μην παρέχεις ΠΔ άλλων προσώπων, εκτός αν επιθυμείς να προσθέσεις τρίτο, ως παραλήπτη δώρου σε παραγγελία. Σε αυτή την περίπτωση, αν το τρίτο πρόσωπο επιλέξει να κάνει λογαριασμό στο Insider Portal, θα γίνει η ενημέρωση του προσώπου αυτού, σύμφωνα με τις διαδικασίες του Insider Portal. Σε αντίθετη περίπτωση, αν το τρίτο πρόσωπο δεν προβεί σε κάποια ενέργεια, διαγράφουμε αυτόματα τα δεδομένα του εντός 15 ημερών.


Δεν αποθηκεύουμε πληροφορίες πιστωτικών καρτών στους servers μας. Οι παραγγελίες πληρώνονται απευθείας σε εμάς ή μέσω PayPal.

Πως Συλλέγουμε τα ΠΔ σου

Άμεσα από σένα: Συλλέγουμε τα ΠΔ σου απευθείας από σένα. Μας παρέχεις τα ΠΔ σου όταν συμπληρώνεις φόρμες εγγραφής ή επικοινωνίας ή κριτικών ή άλλων υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στο Insider Portal μας ή όταν συμπληρώνεις πεδία στο προφίλ του λογαριασμού σου ή κάνοντας ενέργειες (κρατήσεις, εξαργυρώσεις, κλπ.) κατά τη χρήση του Insider Portal.

Με αυτοματοποιημένα μέσα μέσω της χρήσης του Insider Portal: Όταν επισκέπτεσαι το Insider Portal, ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα σου κατά την περιήγησή ή/και χρήση των υπηρεσιών μας. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιλαμβάνουν ιστορικό αναζήτησης, διεύθυνση IP, μέρες και ώρες πρόσβασης, το URL αναφοράς σου, δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies, ιστορικό χρήσης και αλλαγής αδειών, και άλλα. Επιπροσθέτως, αν κατά την εγγραφή σου κλικάρεις το κουμπί «Συνέχισε μέσω Facebook» και στη συνέχεια κάνεις σύνδεση στο Facebook και του δώσεις έγκριση να μας διαβιβάσει τα στοιχεία σου, συλλέγουμε τα δεδομένα σου μέσω Facebook.

Μέσω φίλου σου: Όταν ένας φίλος σου χρησιμοποιήσει το ‘Χάρισέ το’ για να σου στείλει ένα δώρο και καταχωρήσει με την έγκρισή σου στοιχεία επικοινωνίας σου.

Χρήση ΠΔ από Τρίτους

Τα ΠΔ που συλλέγουμε, τα επεξεργάζονται εξουσιοδοτημένα στελέχη μας υπό καθεστώς εχεμύθειας. Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών και σε συμμόρφωση με τις εκ του νόμου υποχρεώσεις του, ο Έμπορος διαβιβάζει ΠΔ σε τρίτους. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο Έμπορος αναθέτει σε τρίτους την επεξεργασία ΠΔ για λογαριασμό του, παραμένει το ίδιο υπεύθυνος για την επεξεργασία των ΠΔ σου και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, συνάπτει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους διαβιβάζει τα ΠΔ, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το GDPR. Σύμφωνα με τα ανωτέρω, τα ΠΔ σου ενδέχεται να κοινοποιηθούν:

  • Σε δημόσιες αρχές για να υπακούσουμε σε νόμιμα αιτήματα αρμόδιων δικαστικών, αστυνομικών και άλλων αρχών, κατόπιν και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
  • Σε τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες προς τον Έμπορο, όπως στατιστικές ή λογιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες μάρκετινγκ ή διαδικτύου ή άλλες υπηρεσίες απαραίτητες για την λειτουργία του Insider Portal.

Διεθνείς Διαβιβάσεις ΠΔ

Τα ΠΔ σου ενδέχεται να διαβιβάζονται σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΕΟΧ σε παρόχους υπηρεσιών όπως παρόχους software, server, cloud, διαβιβαστές email, κλπ. Οι χώρες στις οποίες έχουν την έδρα τους οι εν λόγω πάροχοι, ενδέχεται να μην έχουν τους ίδιους νόμους με την χώρα στην οποία αρχικά συνελέγησαν τα ΠΔ. Όταν μεταφέρουμε τα ΠΔ σου σε αυτές τις χώρες, λαμβάνουμε τις κατάλληλες εγγυήσεις όπως αναλυτικά περιγράφονται στο GDPR και σε όλους τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας ΠΔ.

Διατήρηση και Διαγραφή ΠΔ

Διατηρούμε τα ΠΔ σου για όσο διάστημα είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τα συλλέξαμε, εκτός εάν απαιτείται διαφορετικά από το νόμο. Μέσα από το λογαριασμό σου στο Insider Portal, μπορείς κλικάροντας το κουμπί ‘Οριστική Διαγραφή’ να διαγράψεις άμεσα το λογαριασμό σου και τα ΠΔ που εμπεριέχονται. Αυτή η διαγραφή, που είναι οριστική και μη-αναστρέψιμη, ολοκληρώνεται άμεσα και διαγράφει όλα τα ΠΔ σου καθώς και όλα τα ΠΔ σου από τις παραγγελίες ή/και συναλλαγές. Μετά την καθ’ οιονδήποτε τρόπο διαγραφή λογαριασμού, διατηρούμε για έξι (6) μήνες μόνο αρχείο με το ιστορικό εγγραφής σου και τις όποιες τροποποιήσεις έχεις κάνει, το ιστορικό αδειών, αποσύρσεων και αλλαγής συχνότητας των ειδοποιήσεων μέσω email, και το ιστορικό αδειών, αποσύρσεων και αλλαγής συχνότητας των ειδοποιήσεων μέσω SMS για προασπίσουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας σε περιπτώσεις αγωγής, δικαστικής διένεξης, έγερσης αξιώσεων ή καταγγελίας.

Αν επιλέξεις το πάγωμα του λογαριασμού σου, αυτό απενεργοποιεί προσωρινά το λογαριασμό σου αλλά δεν διαγράφει τα ΠΔ σου ούτε τα δεδομένα από τις παραγγελίες ή/και συναλλαγές σου ή το Status σου. Επιπροσθέτως, όταν επιλέγεις το πάγωμα του λογαριασμού σου για 450 μέρες και δεν τον επανενεργοποιήσεις, ο λογαριασμός σου θα διαγραφεί οριστικά στο πέρας της ως άνω περιόδου.

Οι Insider λογαριασμοί θα παύουν να λειτουργούν και θα διαγράφονται με όλα τα ΠΔ μετά την καθ’ οιονδήποτε τρόπο παύση λειτουργίας του Insider Portal μας. Επίσης, ενδέχεται να διαγράψουμε ή να απενεργοποιήσουμε μονομερώς το λογαριασμό σου για παραβατική ή παράνομη συμπεριφορά ή λόγω αδράνειας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι αδρανείς Insider λογαριασμοί διαγράφονται το αργότερο εντός 3 ετών ενώ οι αδρανείς Insider λογαριασμοί για τουρίστες διαγράφονται μετά από 455 μέρες. Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να δεχόμαστε ή να απορρίπτουμε Insiders κατά την απόλυτη κρίση μας.

Τα παραπάνω δεν ισχύουν για περιπτώσεις που η διατήρηση των ΠΔ σου ή/και λογαριασμού σου είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση, δικαστική εντολή, ή σε περίπτωση καταγγελίας. Επίσης, η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν ισχύει για όσα δεδομένα συλλέγονται στις εγκαταστάσεις του Εμπόρου εκτός Insider Portal.

Τα Δικαιώματα σου Σχετικά με την Επεξεργασία των ΠΔ

Εφόσον τα ΠΔ σου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς μπορείς να ασκήσεις τα ακόλουθα δικαιώματα, σύμφωνα με τους όρους και ειδικότερες προβλέψεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679:

Δικαίωμα Πρόσβασης. Έχεις το δικαίωμα να αποκτήσεις πληροφορίες σχετικά με τα ΠΔ σου που έχουμε αποθηκεύσει ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και χωρίς οποιαδήποτε χρέωση. Στα πλαίσια αυτού του δικαιώματος να λαμβάνεις από τον Έμπορο πληροφορίες σχετικά με τα ΠΔ σου τα οποία επεξεργαζόμαστε, καθώς και πληροφορίες που αφορούν την επεξεργασία τους, όπως τους σκοπούς της, τους αποδέκτες και το χρονικό διάστημα τήρησης (άρθρο 15 του Κανονισμού 679/2016). Στο πλαίσιο αυτού του δικαιώματος, έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις από τον Έμπορο να σου παρέχει χωρίς χρέωση αντίγραφο των ΠΔ σου που υπόκεινται σε επεξεργασία καθώς και πληροφορίες. Ενδέχεται να ζητήσουμε αποδεικτικό της ταυτότητάς σου ή οποιοδήποτε άλλο μέσο ταυτοποίησης σου πριν σου δώσουμε αυτά τα δεδομένα. Σε περίπτωση που τα αιτήματα είναι επαναλαμβανόμενα και προδήλως αβάσιμα, ο Έμπορος επιφυλάσσεται να ορίσει εύλογο ποσό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να επιτρέψουμε την πρόσβαση σε συγκεκριμένα ΠΔ. Για παράδειγμα, αν τα ΠΔ σου σχετίζονται με ΠΔ άλλων ατόμων ή εάν διατηρούνται για νομικούς λόγους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σου εξηγήσουμε το λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να αποκτήσεις τα δεδομένα αυτά.

Δικαίωμα Διόρθωσης. Έχεις το δικαίωμα να αιτηθείς τη διόρθωση/επικαιροποίηση τυχόν ανακριβών ή τη συμπλήρωση τυχόν ελλιπών στοιχείων σου, ενέργειες στις οποίες ο Έμπορος θα προβεί άμεσα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση (άρθρο 16 του Κανονισμού 679/2016). Δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε άμεσα και τρίτα μέρη - αποδέκτες στα οποία τυχόν έχουν δημοσιοποιηθεί τα Δεδομένα σου (άρθρο 19 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα Διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»). Έχεις το δικαίωμα να αιτηθείς τη διαγραφή των ΠΔ σου και ο Έμπορος θα προβεί στην άμεση διαγραφή τους, εφόσον δεν υφίσταται πλέον έννομη υποχρέωση τήρησής τους ή αντιτίθεσαι στην επεξεργασία τους, έχοντας έννομο για αυτό συμφέρον (άρθρο 17 του Κανονισμού 679/2016). Σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα σου εξηγήσουμε το λόγο για τον οποίο δεν μπορούμε να διαγράψουμε τα ΠΔ σου και για πόσο διάστημα. Ο Έμπορος θα προβεί σε διαγραφή χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατόπιν σχετικού αιτήματός σου υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε άμεσα και τρίτα μέρη - αποδέκτες στα οποία τυχόν έχουν δημοσιοποιηθεί τα Δεδομένα σου (άρθρο 19 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα Αντίρρησης. Έχεις το δικαίωμα να αντιταχθείς στην επεξεργασία των ΠΔ σου όταν υπάρχει έννομο συμφέρον για αυτό (άρθρο 21 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα Περιορισμού. Έχεις το δικαίωμα να αιτηθείς την αναστολή της επεξεργασίας των ΠΔ σου: (α) όταν αμφισβητείς την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεσαι στη διαγραφή των ΠΔ σου και αντί διαγραφής ζητάς τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σου είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεσαι στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεσαι στην επεξεργασία (άρθρο 18 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα Φορητότητας. Έχεις το δικαίωμα να λάβεις τα ΠΔ σου σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από τα μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και το δικαίωμα να αιτηθείς τη διαβίβαση των ΠΔ σου σε άλλο φορεά/οργανισμό. Παρότι ο Έμπορος θα προβεί κατά κανόνα άμεσα στην εν λόγω διαβίβαση, ενδέχεται λόγω τεκμηριωμένων υποχρεώσεων του Εμπόρου να μην μπορεί να γίνει άμεσα δεκτό το αίτημα αυτό (άρθρο 20 του Κανονισμού 679/2016).

Δικαίωμα Ανάκλησης Συγκατάθεσης. Στις περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων βασίζεται στη συγκατάθεσή σου, έχεις το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να την ανακαλέσεις ή να αλλάξεις το βαθμό συγκατάθεσης που έχεις παραχωρήσει χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σου.

Δικαίωμα Καταγγελίας. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έγινε διαρροή των ΠΔ σου από τον Έμπορο με αποτέλεσμα να υποστείς υλική ή όχι ζημία, έχεις το δικαίωμα να το καταγγείλεις στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα).

Για να ασκήσεις τα παραπάνω δικαιώματά σου ή αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή αν χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με την άσκηση ή την κατανόηση των επιλογών απορρήτου, επικοινώνησε με την ομάδα προστασίας απορρήτου με οποιονδήποτε από τους τρόπους επικοινωνίας που θα βρεις εδώ. Θα απαντήσουμε εγγράφως άμεσα και, πάντως, εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αιτήματος σου και της ταυτοποίησής σου.

Προσωπικά Δεδομένα Ανηλίκων

Όπως αποτυπώνεται στους Όρους Χρήσης του Insider Portal, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Insider Portal απευθύνονται σε κοινό ενηλίκων. Δεν επεξεργαζόμαστε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα ανηλίκων κάτω των 18 ετών. Εφόσον γνωστοποιηθεί στον Έμπορο η κοινοποίηση διαδικτυακών ΠΔ ατόμου ηλικίας κάτω των 18 ετών χωρίς τη συγκατάθεση του γονέα ή του προσώπου που ασκεί τη γονική μέριμνα, ο Έμπορος θα προβεί σε κατάλληλα μέτρα με σκοπό τη διαγραφή τέτοιου είδους δεδομένων από τις βάσεις δεδομένων και τη μη χρήση των δεδομένων.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι (External Links)

Το Insider Portal και οι επιμέρους ιστοσελίδες του μπορεί να περιέχουν συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες που διατηρούνται από τρίτους η/και από εμάς, των οποίων οι πληροφορίες και οι πρακτικές προστασίας δεδομένων είναι διαφορετικές από του Insider Portal. Παρέχουμε αυτούς τους συνδέσμους για δική σου ευκολία, αλλά δεν εξετάζουμε, δεν ελέγχουμε ούτε παρακολουθούμε τις πρακτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των ιστότοπων που διαχειρίζονται τρίτοι. Συνιστούμε, πριν χρησιμοποιήσεις άλλες ιστοσελίδες, να διαβάσεις τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου τους. Σε περίπτωση που επιλέξεις να συνδεθείς με οποιοδήποτε δικτυακό τόπο τρίτου μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) που τυχόν περιέχονται στο Insider Portal, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τις πληροφορίες ή τις πρακτικές προστασίας δεδομένων που χρησιμοποιούν.

Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών

Ο Έμπορος εφαρμόζει όλα τα εύλογα και κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας για την προστασία των ΠΔ σου έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, κατάχρησης, απώλειας ή καταστροφής. Τέτοια μέτρα περιλαμβάνουν, όπου απαιτείται, τη χρήση τειχών προστασίας, εγκαταστάσεις ασφαλών εξυπηρετητών, κρυπτογράφηση, εφαρμογή κατάλληλων συστημάτων και διαδικασιών δικαιωμάτων πρόσβασης, εφαρμογή πολιτικής ελέγχου πρόσβασης, προσεκτική επιλογή εκτελούντων την επεξεργασία και έλεγχο συμμόρφωσης με τον GDPR και άλλα εύλογα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την παροχή κατάλληλης προστασίας των ΠΔ σου, τα οποία επικαιροποιούνται λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις της τεχνολογίας και το κόστος εφαρμογής τους. Όλοι οι εργαζόμενοι δεσμεύονται από ρήτρες τήρησης εχεμύθειας και απορρήτου και τα ΠΔ σου υφίστανται επεξεργασία μόνο από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό του Εμπόρου. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα ΠΔ σου σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να σου παρέχουν οφέλη ή υπηρεσίες. Η διαχείριση των βάσεων δεδομένων και η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα θα γίνεται πάντοτε στο πλαίσιο των τεθέντων σκοπών επεξεργασίας και σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς.

Διαδικτυακή Ισχύς Μόνο

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου αφορά μόνο δεδομένα που συλλέγονται διαδικτυακά από το Insider Portal καθώς και την χρήση των Δικτυακών Υπηρεσιών και την πραγματοποίηση οποιονδήποτε παραγγελιών ή/και συναλλαγών μέσω αυτού και όχι πληροφορίες που συλλέγονται ή συναλλαγές σου που εκτελούνται με άλλους τρόπους ή μέσα.

Όροι Χρήσης και Λοιποί Όροι Insider Portal

Παρακαλούμε επιπλέον από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, να διαβάσεις τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Cookies, τους Γενικούς Όρους Rewards, και τους Όρους Πώλησης του Insider Portal τα οποία όλα αποτελούν παραρτήματα των Όρων Χρήσης.

Τροποποιήσεις της Πολιτικής Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης της Πολιτικής Απορρήτου, είτε συνολικά είτε εν μέρει, οποτεδήποτε αυτό παραστεί αναγκαίο. Όταν την τροποποιούμε, θα ενημερώνουμε την παρακάτω ημερομηνία τροποποίησης και ισχύος και οι εν λόγω αλλαγές θα ισχύουν με την δημοσίευσή τους στην παρούσα ιστοσελίδα. Προτείνουμε να ελέγχεις την Πολιτική Απορρήτου τακτικά. Αν είσαι Insider και διατηρείς ενεργό λογαριασμό στο Insider Portal θα σε ειδοποιούμε για τις σημαντικές αλλαγές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του ιδιωτικού συστήματος μηνυμάτων του Insider Portal. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το Insider Portal κατόπιν τροποποιήσεων, θα θεωρείται ότι έχεις αποδεχθεί αυτές τις τροποποιήσεις.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου τροποποιήθηκε και ισχύει από τις 10 Νοεμβρίου 2019.

Αποδοχή

Χρησιμοποιώντας το Insider Portal βεβαιώνεις ότι έχεις ενημερωθεί και αποδέχεσαι την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, τους Όρους Χρήσης, τους Γενικούς Όρους Rewards, τους Όρους Πώλησης, και την Πολιτική Cookies, και μας δίνεις την άδεια να επεξεργαστούμε τα ΠΔ σου για τους σκοπούς και με τους τρόπους που περιγράφονται. Η αποδοχή σου αυτή μας επιτρέπει όχι μόνο να σου παρέχουμε τις υπηρεσίες μας όπως αυτές είναι διαμορφωμένες σήμερα, αλλά και να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για σένα με νέους τρόπους για να σου παρέχουμε νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, προϊόντα και ιστοσελίδες στο μέλλον. Μπορείς να αποσύρεις την αποδοχή σου ανά πάσα στιγμή παύοντας την χρήση του Insider Portal και διαγράφοντας τον Insider λογαριασμό σου χρησιμοποιώντας το αντίστοιχο κουμπί ‘Οριστική Διαγραφή’ που θα βρεις στο Προφίλ του Insider λογαριασμού σου. Η διαγραφή είναι άμεση, οριστική και μη αναστρέψιμη. Επίσης, μπορείς να αποσύρεις την αποδοχή σου και με τους τρόπους που αναφέρονται στο κεφάλαιο ‘Διατήρηση και Διαγραφή ΠΔ’ αυτής της Πολιτικής Απορρήτου.

Επικοινωνία

Το Insider Portal προσφέρεται για χρήση από τον Έμπορο. Αν έχεις οποιαδήποτε σχόλια, ερωτήσεις ή χρειάζεσαι βοήθεια σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου, επικοινώνησε μαζί μας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας θα τα βρεις εδώ.

Καταγγελία

Σε περίπτωση που θέλεις να επικοινωνήσεις ή να κάνεις καταγγελία (σε περίπτωση υπόνοιας παραβίασης των δικαιωμάτων σου ή παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων σου) στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (https://www.dpa.gr/), τα στοιχεία επικοινωνίας της είναι: Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 1, Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

Cookies

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία της  ιστοσελίδας μας και για να σου προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία. Πάτησε «ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ» για να αποδεχθείς την τοποθέτησή τους ή επίλεξε «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξεις αν θα αποδεχτείς ορισμένα cookies ή όχι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, διάβασε την Πολιτική Cookies.

 

Cookies are important for the proper functioning of our website and to provide you with a better experience. Click 'ACCEPT ALL' to accept their placement or select 'SETTINGS' to see detailed descriptions of cookies types and choose whether or not to accept certain cookies. For more information about cookies, read our Cookies Policy.

Οι επιλογές σου αποθηκεύθηκαν με επιτυχία.
Ρυθμίσεις Cookies / Cookie Settings

Όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, αυτός μπορεί να αποθηκεύσει ή/και να λάβει πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookies. Καθορίστε τις προσωπικές σας επιλογές για τα cookies παρακάτω.    

When you visit a site, it can store and retrieve information from your browser, mainly in the form of cookies. Specify your personal cookie preferences below.

 


Είναι απαραίτητα προκειμένου να λειτουργήσει η ιστοσελίδα μας και να σου παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Χωρίς αυτά, λειτουργίες όπως η σύνδεση στο λογαριασμό σου, οι ηλεκτρονικές αγορές προϊόντων/υπηρεσιών, οι online πληρωμές, η αποθήκευση των επιλογών σου σχετικά με την ιδιωτικότητα, δεν είναι εφικτές. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, δεν απαιτείται ενέργειά σου για την αποδοχή αυτών.



They are essential for our website to work and to provide you with our services. Without them, features like logging in to your account, online shopping for products / services, online payments, saving your privacy options are not possible. According to the law, no action is required to accept them.

  • __cfduid
  • AWSALB
  • dokan_product_viewed
  • tfw_exp
  • WooCommerce
  • Service Workers

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ / ACCEPT ALL
ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΟΛΩΝ / REJECT ALL
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ / SAVE PREFERENCES